Politik for beskyttelse af personlige oplysninger


Vores Fokus På Beskyttelse Af Personlige Oplysninger
Aldo Group Inc. og ALDO Denmark ApS (samlet og hver for sig “ALDO”) sætter pris på sine kunder og respekterer deres personlige oplysninger. For så vidt angår persondataloven er den dataansvarlige ALDO Denmark ApS, c/o Harbour House, Sundkrogsgade 21, 2100 København Ø (CVR-nr. 31885744)


Denne politik for beskyttelse af personoplysninger (denne "politik") beskriver de personlige oplysninger, vi kan indsamle fra dig, de formål, de indsamles til, hvordan vi bruger dem, og hvornår vi kan dele dem med tredjeparter. Politikken beskriver også de valg, du kan foretage om, hvordan vi indsamler, anvender og videregiver dine oplysninger, når du giver os dem på www.aldoshoes.dk. ALDO vil ikke indsamle, bruge eller videregive dine personlige oplysninger på anden måde end den, der er i overensstemmelse med denne politik.


Hvis du har spørgsmål eller klager angående vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger, bedes du kontakte vores fortrolighedsrepræsentant på comments@aldogroup.com.


Ved at bruge webstedet og/eller foretage onlinekøb af produkter accepterer du vilkårene og betingelserne i ALDOs Politik. Hvis vores politik ændres på et senere tidspunkt, vil vi give vores kunder og brugere af webstedet besked om sådanne ændringer ved at offentliggøre en opdateret politik på vores websted. Hvis vi foretager væsentlige ændringer, giver vi dig besked pr. e-mail (der sendes til den e-mailadresse, som er angivet på din konto) eller via meddelelse på dette websted, før ændringen træder i kraft.


Efter offentliggørelse af sådanne ikke-væsentlige ændringer vil din fortsatte brug af webstedet www.aldoshoes.dk udgøre din accept af disse ændringer, og du vil blive bundet af disse ændringer. Hvis du ikke fortsætter med at bruge webstedet www.aldoshoes.dk efter en ændring i vores politik, men ikke tager andre forholdsregler med hensyn til dine personlige oplysninger, vil vores brug af disse oplysninger fortsat være underlagt vores politik, som den var før ændringen. Du er ansvarlig for regelmæssigt at gennemgå denne politik og ændringer i den.


Vores Politik For Beskyttelse Af Personlige Oplysninger

  • Hvilken type oplysninger indsamler ALDO?
  • Med hvilket formål indsamler ALDO mine oplysninger?
  • Deler ALDO mine oplysninger med tredjeparter?
  • Hvordan kan jeg gøre mine valg gældende med hensyn til at modtage salgsfremmende kommunikation?
  • Hvad er cookies, og hvordan bruger ALDO cookies på dette websted?
  • Hvordan kan jeg få adgang til eller ændre mine personlige oplysninger, trække mit samtykke tilbage eller fremsætte forespørgsler eller klager i relation til denne politik og ALDOs praksis for beskyttelse af personlige oplysninger?
  • Hvor længe opbevares personlige oplysninger?
  • Hvordan er de personlige oplysninger beskyttet?


Hvilken type oplysninger indsamler ALDO?
Vi kan indsamle personlige oplysninger fra dig, når du gemmer eller på anden måde giver os dine personlige oplysninger, f.eks. ved at oprette en brugerkonto og en adgangskode, logge på som registreret bruger af www.aldoshoes.dk, søge efter et produkt, bestille et produkt, give oplysninger på din konto (og du kan have mere end en, hvis du har brugt mere end en e-mailadresse, når du har handlet med os), kommunikere med os pr. telefon, e-mail eller på anden måde, eller hvis du udfylder en deltagerformular for at deltage i en konkurrence, en kampagne eller en undersøgelse, hvad enten det sker online eller hos en af vores forhandlere. Som følge af disse handlinger giver du os muligvis personlige oplysninger, f.eks. dit navn, din e-mail og dine postadresser, telefonnummer/-numre, kreditkortoplysninger, navne på personer, der er sendt købte produkter til, herunder deres adresser og telefonnumre, samt oplysninger om produktinteresse, finansielle oplysninger og under visse omstændigheder dine vurderinger og individuelle præferencer. Vi vil muligvis også gemme oplysninger om dine produktinteresser og indhente oplysninger om dig fra vores nuværende og fremtidige søsterselskaber eller afdelinger som f.eks. Globo, Call it Spring/Spring og Stoneridge/Little Burgundy (samlet "ALDO-søsterselskaber").


ALDOs websted er rettet mod voksne. ALDO indsamler ikke bevidst oplysninger fra børn under 15 år. Børn under 15 år må ikke anvende ALDOs websted eller give ALDO personlige oplysninger. Hvor personlige oplysninger bevidst indsamlet fra personer mellem 15 og 18 år, videregiver ALDO ikke oplysningerne eller overfører dem til tredjeparter uden samtykke fra en forælder eller værge.


Med hvilket formål indsamler ALDO mine oplysninger?
ALDO kan bruge dine personlige oplysninger til at (i) behandle din ordre og besvare spørgsmål om status for din ordre; (ii) sende dig eller dine venner, familie eller forretningsforbindelser de produkter, du har bestilt, (iii) opretholde kontakten med dig og give dig løbende personlig service; (iv) kommunikere med dig (via e-mail, post eller på anden måde) og give dig reklamemateriale og yderligere oplysninger om vores produkter, tjenester, undersøgelser, konkurrencer, kampagner og særtilbud, (v) hjælpe os med at få mere at vide om dine shoppingpræferencer; og (vi) foretage markedsførings- og ydelsesundersøgelser, der kan hjælpe os med at måle vores kundeservice, benchmarke vores resultater og hjælpe os med at forbedre vores shoppingoplevelser og produkttilbud. Som anført nedenfor kan du altid vælge, at du ikke vil modtage reklamemateriale eller marketinginformation.


Deler ALDO mine oplysninger med tredjeparter?
Hvis du besøger eller køber produkter på webstedet www.aldoshoes.dk, deltager i en konkurrence, undersøgelse, kampagne eller et særtilbud eller handler hos ALDO eller et ALDO-søsterselskab, deler vi muligvis dine personlige oplysninger med dette ALDO-søsterselskab, så det kan kommunikere med dig (via e-mail, post eller på anden måde) og give dig reklamemateriale og yderligere oplysninger om dets produkter, tjenester, konkurrencer, kampagner og tilbud, der kan være af interesse for dig, eller indsamle og bruge oplysninger i henhold til denne politik og til andre formål omfattet af denne politik.


Vi kan bruge en tredjepartsleverandør til at afholde vores konkurrencer, foretage undersøgelser, reklamefremstød eller særtilbud. Den virksomhed forbydes at bruge vores brugeres personlige oplysninger til andet formål. Vi deler ikke de personlige oplysninger, du giver via vores konkurrencer, undersøgelser, reklamefremstød eller særtilbud med andre tredjeparter, medmindre vi giver dig forudgående varsel og et valg.


Vi sælger eller udlejer ikke dine personlige oplysninger til ikke-tilknyttede tredjeparter, undtagen hvis det er tilladt ifølge loven eller som anført i denne politik. Men i tilfælde af et salg af hele eller stort set hele vores virksomhed eller en anden lignende transaktion, kan vi overføre eller videregive dine personlige oplysninger til en køber eller en potentiel køber, som kan indsamle, bruge og videregive sådanne oplysninger med henblik på vurderingen af den påtænkte transaktion eller drift og administration af anliggender hos den erhvervede virksomhed, eller til andre formål, som er beskrevet i denne politik. Du får meddelelse via e-mail og/eller meddelelse på et fremtrædende sted på vores websted om ændringer i brug af dine personlige oplysninger samt de valg, du kan have angående dine personlige oplysninger.


Vi kan overføre personlige oplysninger til ikke-tilknyttede tredjeparter, såsom et fragtfirma for at opfylde ordrer, en virksomhed der behandler kreditkort for at fakturere dig for varer og ydelser, og en e-mail tjenesteudbyder der sender e-mails på vores vegne, i henhold til aftaler, der forbyder tredjeparterne at anvende eller videregive de personlige oplysninger undtagen for at behandle dem og som har indført sikkerhedsforanstaltninger, der er rimelige i forhold til oplysningernes følsomhed.


Den indsamling, brug og videregivelse af oplysninger, som er beskrevet i denne politik, kan omfatte overførsel af oplysninger til jurisdiktioner placeret uden for dit hjemland, der muligvis ikke har tilsvarende love og regler vedrørende personligt identificerbare oplysninger. Dette kan f.eks. ske, hvis en af vores tjenesteudbydere er placeret i et land uden for dit hjemland. I disse tilfælde vil vi tage skridt til at sikre, at din ret til beskyttelse af dine personlige oplysninger fortsat er beskyttet.


Vi forbeholder os retten til at videregive dine personlige oplysninger, hvor det er krævet af loven, og hvor det er nødvendigt for at beskytte ALDO og ALDO-søsterselskabers ejendom, interesser og rettigheder.


ALDOs websted kan indeholde links til websteder, der drives af tredjeparter. Disse websteder kan indsamle dine personlige oplysninger. Denne politik gælder ikke for praksis hos tredjeparter, og ALDO påtager sig intet ansvar for denne, og ved at bruge dette websted og/eller få adgang til en tredjeparts websted fra dette websted fritager du ALDO for ethvert ansvar for tredjeparters handlinger, praksis og udeladelser. Læs politikken for beskyttelse af personlige oplysninger på ethvert websted, du besøger. Når vi overfører personlige oplysninger uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejde mens vi deler oplysninger som anført ovenfor, tager vi skridt til at sikre, at dine oplysninger gives samme beskyttelsesniveau, som det der kræves af os ifølge persondataloven.


Hvordan Kan Jeg Gøre Mine Valg Gældende Med Hensyn Til At Modtage Salgsfremmende Kommunikation?
Vi vil kun kommunikere med dig, hvis du ønsker at høre fra os. Hvis du foretrækker ikke at modtage salgsfremmende oplysninger fra os eller andre ALDO-søsterselskaber, eller hvis du ikke ønsker, at vi anvender dine oplysninger til at forbedre din shoppingoplevelse, så lad os det vide ved at ringe på 49 19 44 01 eller send en e-mail til den ovenfor anførte e-mailadresse. Husk at oplyse dit fulde navn og den e-mailadresse, du brugte, da du registrerede dig eller foretog et køb hos os. Det kan tage op til 2 uger at behandle din postanmodning. I dette tidsrum kan du fortsat modtage kommunikation fra ALDO eller andre ALDO-søsterselskaber. Du kan også afmelde ALDOs e-mailtjenester ved hjælp af linket til afmeldelse, som er placeret nederst i enhver reklamemeddelelse, du modtager fra ALDO.


Hvad er cookies? Hvordan anvender ALDO cookies på sit websted?
Vi kan bruge "cookies" til at spore dine præferencer og aktiviteter på webstedet www.aldoshoes.dk eller et ALDO-søsterselskabs websted. Cookies er små datafiler, der overføres til din computers harddisk af et websted. Vi linker ikke de oplysninger, vi lagrer i cookies til personlige oplysninger, du sender mens du er på vores websted. De indeholder en registrering af dine præferencer og gør dine efterfølgende besøg på webstedet mere effektive. Cookies kan gemme en lang række oplysninger, herunder det antal gange, som du får adgang til et websted, dine registreringsoplysninger og antallet af gange, du ser en bestemt side eller et andet element på webstedet. Brugen af cookies er en almindelig praksis, der anvendes af de fleste større websteder for bedre at kunne betjene kunderne. De fleste browsere er designet til at acceptere cookies, men de kan let ændres til at blokere for cookies. Se din browsers hjælpefiler for at få oplysninger om, hvordan du blokerer for cookies, hvordan du kan se, hvornår du har modtaget cookies, og hvordan du kan deaktivere cookies helt. Du skal dog være opmærksom på, at uden cookies vil nogle af webstedets funktioner ikke være tilgængelige, og brugeren vil miste nogle af webstedets fordele.


Brugen af cookies hos vores partnere, søsterselskaber, sporingsvirksomheder og serviceleverandører er ikke dækket af vores politik til beskyttelse af personlige oplysninger. Vi har ikke adgang til eller kontrol over disse cookies. Vores partnere, søsterselskaber, sporingsvirksomheder og serviceleverandører anvender session-ID cookies til at analysere søgeadfærd på internettet eller hvor ofte der klikkes.


Hvad Er Clear Gifs, Og Hvordan Bruger Aldo Clear Gifs På Sit Websted?
Vi og vores partnere, søsterselskaber, sporingsvirksomheder, tjenesteudbydere anvender en softwareteknologi, der kaldes clear gifs (også kendt som web beacons/web bugs), som hjælper os med lettere at administrere indholdet på vores websted ved at oplyse os om, hvilket indhold der er effektivt.. Clear gifs er små grafiske billeder med et unikt datanavn, ligner cookies funktionsmæssigt, og anvendes til at spore internetbrugeres online-bevægelser. I modsætning til cookies, der lagres på en brugers computers harddisk, lægges clear gifs usynligt på websider og er af nogenlunde samme størrelse som punktummet i slutningen af denne sætning. Vi knytter ikke de oplysninger, der indsamles af clear gifs til vores kundes personlige oplysninger.


Vi anvender clear gifs i vores HTML-baserede e-mails for at give os besked om, hvilke e-mails er blevet åbnet af modtagerne. Det giver os mulighed for at måle effektiviteten af visse meddelelser og hvor effektive vores markedsføringskampagner er.


Hvad Er Logfiler, Og Hvordan Bruger Aldo Logfiler På Sit Websted?
Som det gælder for de fleste websteder, indsamler vi og vores tredjeparts sporings-partnere visse oplysninger automatisk og lagrer dem i logfiler. Disse oplysninger omfatter internetprotokol (IP) adresser, browsertype, internetudbyder (ISP), de sider du kommer fra og går til, operativsystem, stempel med dato/tid, og klikdata.


Vi bruger disse oplysninger, der ikke identificerer individuelle brugere, til at analysere tendenser, administration af webstedet, at spore brugernes trafik på webstedet og til at indsamle demografiske oplysninger om vores brugere under et.


Bruger Aldo Annoncører?
Vi er partner med et tredjeparts annoncørnetværk med henblik på enten at vise reklamer på vores websted eller for at administrere vores annoncering på andre sider. Vores annoncørnetværkspartner anvender cookies og web beacons til at indsamle ikke-personlige oplysninger om dine aktiviteter på dette og andre websteder, for at give dig målrettet reklame på baggrund af dine interesser. Hvis du ikke ønsker at modtage disse oplysninger, der anvendes for at give dig målrettede reklamer, kan du fravælge det ved at klikke her. Bemærk, at dette ikke medfører fravalg af at modtage reklamer. Du vil fortsat modtage generelle reklamer.


Kan Jeg Fortælle En Ven Om Aldos Produkter? Hvis du vælger at bruge vores henvisning til at fortælle en ven om vores produkter, beder vi dig om din vens navn og e-mailadresse. Vi sender automatisk din ven en enkelt e-mail, der indbyder vedkommende til at besøge webstedet. ALDO lagrer udelukkende disse oplysninger for at sende denne ene e-mail og følge om henvisningsprogrammet har været en succes.


Din ven kan kontakte os på comments@aldogroup.com.


Widgets Til Sociale Medier
Vores websted omfatter elementer fra sociale medier, såsom Facebook-knappen og widgets, såsom Twitter-knappen eller interaktive små programmer, der kører på vores websted. Disse elementer kan muligvis indsamle din IP-adresse, hvilken side du besøger på vores websted, og kan opsætte en cookie for at elementet kan fungere korrekt. Elementer fra sociale medier og widgets hostes enten af en tredjepart eller direkte på vores websted. Dine interaktioner med disse elementer reguleres af databeskyttelsespolitikken hos den virksomhed, der stiller dem til rådighed.


Hvordan Kan Jeg Få Adgang Til Eller Ændre Mine Personlige Oplysninger, Trække Mit Samtykke Tilbage Eller Fremsætte Forespørgsler Eller Klager I Relation Til Denne Politik Og Aldos Praksis For Beskyttelse Af Personlige Oplysninger?

aldo vil sikre, at de personlige oplysninger, vi indsamler, er så nøjagtige, fuldstændige og ajourførte, som det er nødvendigt til de formål, hvortil de skal anvendes. Du har ret til at få adgang til og korrigere dine personlige oplysninger, som er indsamlet af os. For at fremsætte denne anmodning, bedes du kontakte vores fortrolighedsrepræsentant ved at skrive til:


Privacy Officer
c/o Harbour House
Sundkrogsgade 21
DK-2100 København Ø


Også hvis du har spørgsmål eller vil fremsætte en klage vedrørende denne politik og ALDOs praksis for private oplysninger, kan du skrive til fortrolighedsrepræsentanten.


Derudover kan du logge dig på din konto og foretage de fornødne ændringer i afsnittet "Profiloplysninger" på din konto eller kontakte os på comments@aldogroup.com.


Hvis du har givet samtykke til indsamling, brug og/eller videregivelse af personlige oplysninger som angivet heri, bedes du bemærke, at du også til enhver tid kan trække dit samtykke tilbage ved at kommunikere med vores fortrolighedsrepræsentant som beskrevet ovenfor. Vi svarer på din anmodning om tilgang inden for 30 dage.


Hvor længe opbevares personlige oplysninger?
Vi opbevarer kun dine personlige oplysninger så længe, som det med rimelighed er nødvendigt til de formål, der er beskrevet i denne politik, eller en længere periode, hvis dette kræves af den gældende lov.


Hvordan er de personlige oplysninger beskyttet?
Vi har truffet passende foranstaltninger for at sikre fortroligheden af personlige oplysninger og for at beskytte dine personlige oplysninger mod tab eller tyveri samt uautoriseret adgang, videregivelse, kopiering, brug eller ændring i lyset af bl.a. oplysningernes følsomhed og de formål, de skal bruges til. Når du indtaster følsomme oplysninger (såsom et kreditkortnummer) på vores formularer, krypterer vi transmissionen af de oplysninger ved at anvende SSL-teknologi, og vi lagrer ikke følsomme data om kreditkort på vores systemer, når først betalingen er gennemført. Desuden skal alle ALDOs medarbejdere, mandatarer og agenter overholde denne politik. Dog er ingen metode til transmission via internettet eller metode til elektronisk lagring 100 % sikker. Vi kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændigt sikre. Hvis du har spørgsmål om sikkerheden på vores websted, kan du kontakte os på comments@aldogroup.com.


Seneste opdatering: Januar 2014.

Close [X]