Aldo Kultur

"Succesfulde virksomheder bygger på deres grundlæggende traditioner og ser frem mod fremtiden - og det har vi også gjort i Aldo," fastslår Aldo Bensadoun, grundlægger og administrerende direktør for Aldo Group, et privatejet selskab, der har over 1.600 detailforretninger, hvoraf ca. 1.000 hører under Aldo banner. Ved udgangen af 2011 var Aldo Group er til stede i Canada, USA, Storbritannien og Irland samt i 60 franchiselande.

Vi glemmer aldrig vores vision: at få mennesker til at føle sig godt tilpas gennem de produkter og den service, vi leverer hver dag. Vi er dedikeret til at levere total kundeservice.

Aldo har specialiseret sig i at lave modefodtøj, lædervarer og accessories i høj kvalitet. Det eftertragtede mærke fokuserer på detaljer og fint håndværk. Aldo er dedikeret til at give dig både kvalitet og banebrydende trends til overkommelige priser, sæson efter sæson. Desuden rejser Aldo's team af indkøbere og designere konstant verden rundt for at holde dig opdateret om moden. Uanset om de nyeste skotrends er fra London, Milano, Paris, New York eller Tokyo, leverer Aldo dem altid som de første til dine fødder!

Aldo sætter en ære i at være en god virksomhedsborger ved at arbejde for at berige de samfund, hvor vi bor og arbejder. Det er ikke usædvanligt, at Aldo eller medarbejderne deltager i fundraisers eller frivilligt bruger tid på at samfundssager. Aldo er et mærke med en samvittighed, et mærke, der bekymrer sig. Vi støtter aktivt kampen mod AIDS. Så at give noget tilbage til vores samfund er en nødvendig og en grundlæggende del af det arbejde, vi udfører hver dag.

I juletiden pakkede Aldo Group endnu en gang 500 rygsække, som blev distribueret til Dans La Rue, en organisation, der hjælper unge, der bor på gaderne i Montreal.

Over 18.000 ting, herunder rygsække, slik, snacks, personlige hygiejneprodukter og varmt tilbehør blev indsamlet eller købt til sagen!

60 frivillige fra alle Aldo Groups divisioner donerede generøst deres tid til at hjælpe med at pakke alle disse ting, der gik direkte til de unge på gaden.

Siden oprettelsen i 1988 er DANS LA RUE et sikkert sted for de unge at gå hen og et sted at vokse op. De kan finde ressourcer, der er skræddersyet til deres individuelle forhold. Men frem for alt kan de trække på en uendelig kilde af respekt, venskab og opmuntring.

Aldo har været involveret i kampen mod AIDS siden 1985, en tid hvor sagen blev håndteret med en uheldig stigmatisering. I løbet af årene har Aldo afsat mange millioner canadiske dollars til AIDS oplysnings- og forskningsorganisationer, herunder CanfAR, AmfAR, YouthAIDS.

I efteråret 2005 og sommeren 2006 lancerede Aldo kampagnen Aldo Fights AIDS, en indsats, som viser et løbende engagement i denne vigtige sag. Blandt den mangfoldige og talentfulde gruppe af berømtheder fra både film- og musikbranchens elite, der har doneret tid og energi på kampagnen, er nogle af tidens mest indflydelsesrige berømtheder: Ludacris, Charlize Theron, Michelle Yeoh, Pink, Avril Lavigne, Christina Aguilera og listen er lang! Kampagnen brugte en kraftfuld kombination af berømtheder og flere medier til at kommunikere faktiske forhold om sygdommen.

Close [X]